Τι θα κάνετε (Things to do).

Ξενοδοχείο Λέφας, Δελφοί

Μόλις 300 μέτρα από το φημισμένο αρχαιολογικό χώρο των Δελφών. Ένα μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο που αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους τόπους επισκέψεων στην Ελλάδα.

Κι αν είναι ο χειμώνας που αγαπάτε περισσότερο, το υπερσύγχρονο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, μισή ώρα από τους Δελφούς, θα σας προσφέρει μαγικές στιγμές στις χιονισμένες πλαγιές και πίστες του.

Το φημισμένο διεθνές μονοπάτι Ε4 διατρέχει την ραχοκοκαλιά της Δελφικής γης και σε πολλά σημεία του είναι κοινό με το φημισμένο και πανέμορφο αρχαίο μονοπάτι από την θάλασσα της Ιτέας (Κίρρα) μέχρι τους Δελφους. Το μονοπάτι που έπαιρναν οι αρχαίοι προσκυνητές για να φθάσουν στο Μαντείο των Δελφών και να πάρουν τον πολυπόθητο χρησμό.

Η ναυτική πολιτεία του Γαλαξειδίου με το υπέροχο παραδοσιακό λιμανάκι του και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του, συνδυάζεται με βόλτες σε πανέμορφες κρυφές παραλίες ή στους κοντινούς και μακρινούς κόλπους.

Ο ελαιώνας της Άμφισσας συγκλονίζει με τον όγκο του και φυσικά την φυσική του ομορφιά. Εδώ παράγεται η φημισμένη ελιά τύπου Αμφίσσης, ίσως η νοστιμότερη –κατά τους ειδικούς- ελιά του κόσμου. Μαζί με τη γαστρονομική παράδοση της περιοχής, το φυσικό τοπίο και τους φιλόξενους κατοίκους της, τα υπέροχα παραδοσιακά χωριά της Στερεάς Ελλάδας με την μακραίωνη ιστορία, τη ζεστασιά και τους αμέτρητους θρύλους τους, η Δελφική γη αποτελεί έναν από τους ομορφότερους τόπους για να βιώσει σήμερα κάποιος την απόλυτη κορυφαία ποιότητα ζωής.

Ανακαλύψτε τη μαγεία των Δελφών.

Επικοινωνήστε μαζί μας.